+385 98 242 889 hit.fasade@gmail.com

Tvrtka HIT FASADE j.d.o.o. novoosnovana je tvrtka, sa desetljetnim iskustvom svojeg stručnog osoblja, specijaliziranog u izradi toplinskih fasada, izradi potkrovlja, montaži suhe gradnje i unutarnjeg uređenja.

Prvo što uočimo kod neke građevine je njezino pročelje, odnosno fasada. Njezin izgled, boja fasade, vrsta materijala od kojeg je izrađena, način na koji je oblikovana, uklapanje i prilagodba okolini – sve to utječe na naš prvi dojam o objektu koji gledamo.

Imate li potrebu za uređenjem Vaše kuće – uređenje fasade, bojanje, osvježenje dotrajale, izrade termo fasade?

Stanovanje u kući u kojoj je ljeti prevruće, a zimi prehladno u današnje vrijeme nije opcija. Vlažni prostori također bi trebali biti prošlost, jer moderni građevinski standardi uključuju toplinsku izolaciju fasade.

Što mijenja toplinska izolacija fasade ?

  • pomaže zidovima da akumuliraju toplinu od grijanja prostorija te se nakon prestanka grijanja unutarnje prostorije sporo hlade. Time se sprečava kondenzacija i vlaga i održava ugodna mikroklima životnog prostora
  • štiti objekt od različitih agresivnih atmosferskih utjecaja i građevinsku konstrukciju od propadanja
  • utječe na smanjenje utroška toplinske energije za zagrijavanje prostora i do 80 posto
  • objekt čini ljepšim i atraktivnijim

Da bismo Vam olakšali uvid u izgled Vašeg budućeg objekta u novom ruhu, prije same izrade, pripremit ćemo Vam simulaciju, odnosno, kompjuterski prikaz izgleda fasade.

Certificirani smo izvođači Baumit i Jubizol fasadnih sistema. Posebni naglasak stavljamo na toplinsko fasadne sisteme, najčešće od bijelog stiropora, grafitnog stiropora i kamene vune.

Želite li kvalitetnu izradu navedenih radova obratite nam se s punim povjerenjem!

Vaš team – HIT FASADE j.d.o.o.